MENTION LEGALES – NL

De website van de VZW BELGIUM WHEELERS is toegankelijk op het volgende adres: https://www.belgiumwheelers.be, hierna “de site” of “de website” genoemd.

Toegang tot en gebruik van de site zijn onderworpen aan deze “Juridische kennisgeving” en “Privacybeleid” -clausules die hieronder worden beschreven, evenals aan de toepasselijke wet- en / of regelgeving.

Deze website is eigendom van ASBL BELGIUM WHEELERS.

Verantwoordelijke uitgever

De verantwoordelijke uitgever voor de ASBL BELGIUM WHEELERS-website is de afdeling Communicatie.

Communicatie afdeling:

Larissa DE WULF – Communicatiemanager

belgiumwheelers@gmail.com

Ontwerp en onderhoud

Deze website is ontworpen en geproduceerd door Infomaniak, die ook technisch onderhoud en updates biedt. Voor informatie of opmerkingen kan u ons team bereiken via e-mail: belgiumwheelers@gmail.com

Gebruikers

Alle internetgebruikers die de site www.belgiumwheelers.be doorbladeren, lezen, bekijken en gebruiken, worden als gebruikers beschouwd.

Hyperlinks

De site https://www.belgiumwheelers.be biedt links naar andere sites, inclusief links naar sociale netwerken.

Deze sites maken geen deel uit van de site https://www.belgiumwheelers.be ASBL BELGIUM WHEELERS kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor hun inhoud. Door gebruik te maken van deze hyperlinks, verlaat u de BELGIUM WHEELERS-site om naar andere sites te navigeren waarvoor de ASBL BELGIUM WHEELERS geen controle of verantwoordelijkheid heeft over sites die waarschijnlijk informatie over u verzamelen. , die de ASBL BELGIUM WHEELERS niet kan controleren of verhinderen. Het wordt aanbevolen dat u de juridische kennisgevingen en het privacybeleid van deze sites leest.

Privacybeleid

Verantwoordelijk voor de verwerking

ASBL BELGIUM WHEELERS is verantwoordelijk voor de verwerking van de gegevens waarnaar op deze website wordt verwezen

 ASBL BELGIUM WIELERS
Ransbeekstraat 162/1 – 1120 Brussel
www.belgiumwheelers.be

Daarnaast moet u er meer over weten.

DPO contactgegevens

De functionaris voor gegevensbescherming is bereikbaar per post of e-mail. In overeenstemming met de AVG wordt uw verzoek verwerkt binnen 30 dagen vanaf het moment dat de VZW BELGIUM WHEELERS in het bezit is van alle elementen die de verwerking van uw verzoek mogelijk maken. Als dit complex is, kan de termijn met twee maanden worden verlengd. In dat geval wordt u hiervan op de hoogte gesteld.

ASBL BELGIUM WIELERS

Ter attentie van de directie / directie
Ransbeekstraat 162/1 – 1120 Brussel
belgiumwheelers@gmail.com
www.belgiumwheelers.be

Verzameling en gebruik van persoonlijke gegevens

de VZW BELGIUM WHEELERS kan bepaalde Persoonsgegevens verzamelen, onder andere vrijwillig door u verstrekt. Deze gegevens worden verzameld bij het indienen van een elektronisch bericht, het inschrijven op de nieuwsbrief, het versturen van een aanvraag- / registratieformulier of het contacteren van het inkoopcentrum.

Persoonsgegevens zijn gegevens waarmee u direct of indirect identificeerbaar bent en die worden meegedeeld tijdens uw gebruik van de site. Deze persoonsgegevens kunnen bij wijze van voorbeeld en zonder beperking zijn: uw voor- en achternaam, uw e-mailadres, uw postadres, uw telefoonnummer, enz.

Uw persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de geldende wetgeving, in het bijzonder de EU-verordening 2016/679 van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en inzake vrij verkeer. van deze gegevens (Algemene Verordening Gegevensbescherming – RGPD of GDPR)

Voor alle informatie die wordt verzonden als onderdeel van een Contactformulier, zal de VZW BELGIUM WHEELERS deze gegevens enkel gebruiken voor de gevraagde informatie en / of diensten en zal ze niet anderszins delen met derden.

de VZW BELGIUM WHEELERS bewaart deze gegevens gedurende een redelijke periode van maximaal 3 jaar na het laatste contact of de laatste verzending, behalve in het geval dat u ze weigert.

Beveiliging van persoonlijke gegevens

De ASBL BELGIUM WHEELERS verbindt zich ertoe alle technische en juridische middelen te gebruiken om persoonsgegevens te beschermen, in het bijzonder om te voorkomen dat ze worden vervormd, beschadigd of meegedeeld aan onbevoegde derden.

Hoewel alle noodzakelijke veiligheidsmaatregelen zijn genomen om uw gegevens te beveiligen, kan het echter niet worden uitgesloten dat zich een incident voordoet op het moment van gegevensoverdracht via e-mail of internet.

Gebruik van cookies

Op de website worden cookies gebruikt. Cookies zijn codes in de vorm van bestanden met kleine hoeveelheden informatie die met behulp van een websiteserver naar uw computer of ander apparaat worden gedownload. Deze cookies worden bij elk bezoek van uw browser naar de site geleid.

Chaque fois que vous naviguez sur le site, des informations peuvent ainsi être recueillies par le biais des cookies.

Les cookies permettent notamment de traiter des statistiques et des informations sur le trafic, de faciliter la navigation et d’améliorer le service pour le confort de l’utilisateur. Lorsque le site requiert l’utilisation des cookies impliquant la sauvegarde et l’analyse des données à caractère personnel, le consentement de l’utilisateur est nécessairement demandé.

En utilisant le site, vous consentez ainsi à ce que des cookies soient placés sur votre ordinateur ou votre appareil dans les conditions mentionnées ci-après.

La durée de validité de ce consentement est de 13 mois maximum.

Vous disposez de plusieurs options pour gérer et/ou même bloquer les cookies. Veuillez noter que le blocage ou la suppression des cookies peut cependant avoir une incidence sur votre expérience utilisateur et que certaines parties du site pourraient ne plus être complétement accessibles. 

Différents types de cookies peuvent être observés :

– cookies nécessaires : Ils permettent aux visiteurs d’utiliser certaines fonctionnalités du site web. Si l’utilisation de ces cookies est désactivée, certaines parties du site web peuvent ne pas fonctionner correctement. Ces cookies ne sont retenus que pour la session de visite du site web.

– cookies statistiques : le site utilise Google Analytics pour comprendre comment chaque visiteur utilise le site web. 

-Cookies de marketing : sont utilisés pour suivre les visiteurs sur les sites Web. L’intention est d’afficher des annonces pertinentes et attrayantes pour l’utilisateur individuel, et sont donc plus utiles pour les éditeurs et les annonceurs tiers.

Vous pouvez trouver de plus amples informations sur les cookies et leur mode de fonctionnement à l’adresse www.aboutcookies.org.

 

Copyright

L’ensemble de ce site relève de la législation belge et internationale sur le droit d’auteur et la propriété intellectuelle. Tous les droits de reproduction sont réservés, y compris pour les documents téléchargeables et les représentations iconographiques et photographiques.

La reproduction de tout ou partie de ce site web sur un support électronique, quel qu’il soit, est formellement interdite, sauf autorisation expresse de l’éditeur responsable ou de son délégué.

Droits de l’utilisateur:

Vous avez le droit :

  • de recevoir des informations sur le traitement de vos données à caractère personnel;
           
  • d’obtenir l’accès aux données à caractère personnel détenues à votre sujet;
           
  • de demander que les données à caractère personnel incorrectes, inexactes ou incomplètes soient corrigées;
           
  • de demander que les données à caractère personnel soient effacées lorsqu’elles ne sont plus nécessaires ou si leur traitement est illicite;
           
  • de vous opposer au traitement de vos données à caractère personnel à des fins de prospection ou pour des raisons liées à votre situation particulière;
           
  • de demander la limitation du traitement de vos données à caractère personnel;
           
  • de recevoir vos données à caractère personnel dans un format lisible par machine et/ou de les envoyer à un autre responsable du traitement;
           

Vous pouvez exercer vos droits en vous adressant à l’ASBL BELGIUM WHEELERS, à l’attention du  responsable du traitement et/ou du DPO aux adresses suivantes :

ASBL BELGIUM WHEELERS

À l’attention du C.A. et/ou de la Direction

Rue Ransbeek 162/1 – 1120 Bruxelles

belgiumwheelers@gmail.com 

 

Pour toutes plaintes éventuelles, vous pouvez vous adresser à :

l’Autorité pour la Protection des Données (A.P.D.) 

Rue de la Presse 35 à 1000 Bruxelles

contact@apd-gba.be 

Obligations du responsable du traitement des données

Le responsable du traitement s’engage à traiter les données à caractère personnel collectées de manière licite, loyale et transparente, mais également de manière légitime et pertinente, en respectant les finalités pour lesquelles ces données ont été collectées.

Le responsable du traitement garantit une sécurité appropriée des données à caractère personnel, y compris contre le traitement non autorisé ou illicite ou contre la perte et destruction et ce, à l’aide de mesures techniques ou organisationnelles appropriées.

Dans le cas où l’intégrité, la confidentialité ou la sécurité des données à caractère personnel de l’utilisateur est compromise, le responsable du traitement s’engage à informer l’utilisateur.

Modification de l’avis de confidentialité

l’ASBL BELGIUM WHEELERS se réserve le droit de modifier les présentes clauses « Mentions légales » et « Politique de confidentialité » en tout temps et pour quelque motif que ce soit. La version la plus actualisée et en vigueur de ces clauses peut être consultée en permanence sur le site. Il est utile de consulter périodiquement cet avis et clauses pour se tenir informé de son évolution.